DEZE WEEK DI 10 - ZO 15 SEPT

DEZE WEEK DI 10 - ZO 15 SEPT
❤️ Word hartsvriend en krijg €2,50 korting op je filmkaartje!

DINSDAG 20:15 LADIES NIGHT - IT ENDS WITH US | 16+
Het vertelt het meeslepende verhaal van Lily Bloom (Blake Lively), een vrouw die na een traumatische jeugd opnieuw wil beginnen in Boston, waar ze hoopt haar droom van een eigen bloemenzaak waar te maken. 
*LadiesNight is een geheel verzorgde avond met een actuele film, een gratis kopje koffie of thee met bonbon voor aanvang en na afloop een heerlijke prosecco (al dan niet alcoholvrij) met diverse hapjes.

WOENSDAG 20:00 CULEMBORGSE JAZZ JAMSSESSIE
Spontaan swingende jazz in onze Foyer: kom mee spelen, kom luisteren!
In de Culemborgse jazz jamsessie kan iedereen meespelen of zingen die dat wil. De sessie wordt afgetrapt door een bestaande jazz formatie, met op 29 mei Connie van Koningsbrugge uit Beusichem met haar formatie!

DONDERDAG 20:15 STIP - SPRUIJT EN OPPERMAN | VERZINGEVING
Waarom mag niks meer mislukken? Waarom mag je niet meer ergens géén zin in hebben? En waarom mag ongeluk of teleurstelling niet meer bestaan?
Komt de grootste zin uiteindelijk niet na de zwaarste lessen? De nieuwste show van Spruijt en Opperman!

VRIJDAG 20:15 MEMORY | 12+
Maatschappelijk werkster Sylvia (Jessica Chestain) leidt een overzichtelijk en gestructureerd leven. Dit wordt overhoop gegooid als Saul haar na hun middelbare school reünie naar huis volgt. Deze onverwachte hereniging heeft een grote impact op hun beide levens en zet de deur naar het verleden wagenwijd open. 
De Volskskrant ⭐️⭐️⭐️⭐️ NRC ⭐️⭐️⭐️ ⭐️

ZATERDAG 20:15 THELMA | 9+
"Thelma," is een ontroerende actiekomedie met Oscar-genomineerde June Squibb in haar eerste hoofdrol en Richard Roundtree in zijn laatste rol. Squibb speelt Thelma, een 93-jarige oma die, na te zijn opgelicht, samen met een bejaarde vriend (Roundtree) op een gevaarlijke zoektocht door Los Angeles gaat om wraak te nemen. 🛵
De Volskskrant ⭐️⭐️⭐️⭐️ NRC ⭐️⭐️⭐️ ⭐️ 

ZONDAG 11:00 LTTRS | 4-8jr.
& DOE MEE! 10:00
LTTRS is een grappige, meeslepende voorstelling vol livemuziek die kinderen en hun opvoeders enthousiast maakt over (samen) lezen en nieuwe woorden leren. Na afloop van de voorstelling krijgt iedereen een boekje mee naar huis om samen te gaan lezen. 
Een uur voorafgaand aan de voorstelling organiseert het jeugdteam van Theater De Fransche School een gratis activiteit die in het teken staat van de voorstelling.

ZONDAG 20:15 DE MIDDAGVROUW | 12+
De Joodse zussen Helene en Martha begeven zich in de jaren '20 van de vorige eeuw in het bruisende leven van Berlijn.
Terwijl Martha zich verliest in het wilde uitgaansleven, wil Helene geneeskunde studeren en arts worden. Ze werkt als apothekersassistent als ze Karl ontmoet, de liefde van haar leven. Terwijl ze dromen over een toekomst samen, rukt het naziregime op en komt Karl plotseling om het leven. 

Tot gauw in jouw theater!
>
www.theaterdefranscheschool.nl/programma

#lekkerdichtbij #gezellig #theaterbeleving #filmliefhebbers #avondjeuit #culemborguitjes #cultuurindebuurt #gezelligavondje #theater #toneel #film #bioscoop #bios #culemborg #betuwe #rivierenland #gelderland  #kleinkunst 
#thelma #memory #itendswithus #spruijtenopperman #jazzjam #jazzjamsessie #LTTRS

Vorige
Vorige

Culemborgse Natuur- en Vogelwacht film-serie

Volgende
Volgende

DEZE WEEK MA 2 - ZO 7 SEPT