DEZE WEEK VR 2 - ZO 4 AUG

DEZE WEEK VR 2 - ZO 4 AUG
❤️ Word hartsvriend en krijg €2,50 korting op je filmkaartje!

VRIJDAG 20:15 HIT MAN | 12+
Hit Man is een intelligente en verrassende komedie, waarin het leven van nep huurmoordenaar Gary Johnson (Glen Powell) compleet op z’n kop staat als hij plotseling verliefd wordt op één van zijn potentiële klanten.  

ZATERDAG 20:15 THE MARSH KINGS DAUGHTER | 16+
Helena groeit op met haar vader en moeder in de moerassen van Michigan, ver afgezonderd van de rest van de wereld. Haar excentrieke vader, die Helena’s moeder ontvoerde en bekend staat als ‘The Marsh King’, leert Helena jagen en overleven in de wildernis, totdat haar moeder een manier vindt om met haar te vluchten en haar vader wordt opgepakt. Twintig jaar later heeft Helena haar verleden achter zich gelaten en een gezin opgebouwd. Maar wanneer haar vader uit de gevangenis ontsnapt, komt haar verleden aan het licht en heeft The Marsh King het op haar en haar dochtertje gemunt.  

ZONDAG ROSALIE  | 12+
In een kleine Franse gemeenschap in 1870 staat Rosalie op het punt te trouwen met Abel, een café-eigenaar die diep in de schulden zit. Rosalie is een jonge vrouw met een geheim dat haar leven overschaduwt; ze is geboren met een extreme vorm van lichaamsbeharing. Haar vader heeft om haar huwelijkskansen te vergroten een aanzienlijke bruidsschat gespaard. Abel, eigenaar van een café bij een fabriek, trouwt met Rosalie zonder kennis van haar geheim, aangetrokken door de belofte van financiële verlichting van zijn schulden. In hun huwelijksnacht schrikt hij van haar uiterlijk en wijst haar af

Tot gauw in jouw theater!
>
www.theaterdefranscheschool.nl/programma

Vorige
Vorige

DEZE WEEK MA 5 - ZO 11

Volgende
Volgende

DEZE WEEK VR 26 - ZO 28 JULI