DEZE WEEK MA 5 - ZO 11

DEZE WEEK MA 5 - ZO 11 AUG
❤️ Word hartsvriend en krijg €2,50 korting op je filmkaartje!

MAANDAG 19:30 TALENCAFÉ
Ontmoetingen via taal
In de theaterfoyer organiseren initiatiefnemers Sandra Wormgoor en Maria van Vlerken elke eerste maandagavond van de maand een informeel café voor iedereen die geïnteresseerd is in ontmoetingen via taal de Nederlandse taal, een vreemde taal of zelfs gebarentaal!
Deze maandag: geen ijsbreker, kom gezellig langs!

VRIJDAG 20:15 EZRA | 12+
Wanneer stand-upcomedian Max geconfronteerd wordt met een belangrijke beslissing over de toekomst van zijn autistische zoon Ezra, besluit hij hem mee op roadtrip te nemen van New York naar Los Angeles.

ZATERDAG 20:15 BACK TO BLACK | 12+
Back to Black is een ode aan één van de meest iconische muzieksterren van de 21e eeuw: Amy Winehouse. De film bevat veel van Amy's hits en focust op haar buitengewone genialiteit en de humor en eerlijkheid waarmee ze alles wat ze deed, doordrenkte. Back to Black vertelt Amy Winehouses levensverhaal, van haar opvoeding en bruisende jaren in Londen tot haar intense reis naar wereldwijd succes, maar laat ook de donkere kant daarvan zien.

ZONDAG 20:15 MARIA MONTESSORI | 12+
Maria Montessori vertelt het indrukwekkende verhaal van een vrouw die haar tijd ver vooruit was: Maria Montessori streed voor haar nieuwe onderwijsmethode in een tijd die werd gedomineerd door mannen. In Rome, begin 20e eeuw, ontmoet Maria Montessori de succesvolle Franse courtisane Lili d’Alengy. Lili is Parijs ontvlucht om haar reputatie te beschermen, toen de leerstoornis van haar dochter aan het licht dreigde te komen.

Tot gauw in jouw theater!
>
www.theaterdefranscheschool.nl/programma

Vorige
Vorige

DEZE WEEK VR 16 - ZO 18 AUG

Volgende
Volgende

DEZE WEEK VR 2 - ZO 4 AUG