DEZE WEEK VR 16 - ZO 18 AUG

DEZE WEEK VR 16 - ZO 18 AUG BEST OF YEAR!
❤️ Word hartsvriend en krijg €2,50 korting op je filmkaartje!

VRIJDAG 20:15 DE TERUGREIS | 9+
Jaap is al bijna 50 jaar samen met Maartje. Waar de nukkige Jaap niet veel zin meer heeft om dingen te ondernemen, zit de soms wat verwarde Maartje nog vol levenslust. Als het echtpaar een brief ontvangt van een oude vakantievriend, laat Jaap zich met gepaste tegenzin overhalen om hem op te zoeken in Zuid-Europa. Zoveel jaar later reizen de twee in hun oude auto door een totaal veranderd Europa; kibbelend, maar ook de ene herinnering na de andere ophalend.

ZATERDAG 19:15 KILLERS OF THE FLOWER MOON | 16+
Let op: aanvang 19:15!
Oklahoma, begin 20ste eeuw: de vondst van olie op het land van de Osage Nation maakt de leden van het Sioux-volk overnight schatrijk. Velen meten zich de lifestyle van de rijke Amerikanen aan, wat kwaad bloed zet.
Misdaad, verraad en hebzucht: Martin Scorsese mengt de elementen van typisch Scorsese-drama met het verhaal van de Osage Nation, een inheemse stam in Oklahoma die schatrijk werd door de vondst van olie. Met Leonardo DiCaprio, Lily Gladstone en Robert De Niro.

ZONDAG 20:15 WICKED LITTLE LETTERS | 12+
Een 'heerlijk vulgair' en messcherp zwarte komedie-mysterie vol Britse humor met Oscar en BAFTA winnaar Olivia Colman en Oscar en BAFTA genomineerde Jessie Buckley in de hoofdrollen.

Tot gauw in jouw theater!
>
www.theaterdefranscheschool.nl/programma

Vorige
Vorige

DEZE WEEK VR 23 - ZO 25 AUG

Volgende
Volgende

DEZE WEEK MA 5 - ZO 11